بازدید رئیس پوهنتون هرات و هیأت همراه شان از مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری(رح)

جناب استاد نعمانی رئیس پوهنتون هرات، مولوی منت الله آخند زاده معاون اداری و مالی و هیأت رهبری پوهنتون هرات به تاریخ 3/11/1401 از مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری دیدن نموده و با اعضای هیأت رهبری این مؤسسه دیدار نموده و روی موضوعات مختلف صحبت نموده و تأکید بر آن داشتند که هدف هردو دانشگاه واحد بوده و به منظور ارتقای سطح دانش جامعه فعالیت می نماید. رئیس پوهنتون هرات، اشاره ای به تعلیق شدن آموزش بخش اناث اشاره کرد و تآکید کرد که امید است این مشکلات به زودی پایان یابد و چالش های که از این ناحیه متوجه پوهنتون های دولتی و خصوصی است بر طرف شده و همین طور روی تعداد استادان و کارمندانی که از این ناحیه متضرر شده صحبت گردید. معاون اداری و مالی پوهنتون هرات از همکاری های همیشگی پوهنتون های خصوصی با جامعه یاد کرد و این نوع همکاری ها را بخش های مختلف ارزنده تلقی کرد. همین طور رئیس مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری روی همکاری های متقابل دانشگاه هرات و این مؤسسه اشاره کرد و راجع به طی مراحل اسناد کادری استادان اشاره نموده و از چالش های که به صورت کلی فرا روی موسسات و پوهنتون های خصوصی وجود دارد اشاره ی نمود. همین طور ایشان راجع به کندی طی مراحل شدن اسناد محصلان در وزارت گلایه کرد و گفت در این بخش همه ی پوهنتونها دچار مشکل است و امید است که این پیام به وزارت تحصیلات عالی منتقل شده و آنها در این راستا گامهای عملی و موثر را بردارد.