برگزاری امتحان کانکور عمومی سمستربهاری 1402

انصاری: کانون علم، عقلانیت و تخصص؛

امتحان کانکور بهاری 1402 مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری، روز جمعه مورخ 19-12-1401 با اشتراک جمع کثیری از جوانان در حضور هیأت محترم وزارت تحصیلات عالی کشور، مسوولین و استادان این مؤسسه برگزار گردید.

جلسه با تلاوت آیات کلام الله مجید توسط یک تن از اشتراک کنندگان کانکور آغاز شد و پس از آن محترم دکتر علی دریاب «شاداب نظری» معاونت امور محصلان و آمر کمیته عمومی امتحانات مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری ضمن خوش آمدید گویی به هیأت محترم وزارت تحصیلات عالی و اشتراک کنندگان کانکور، به ایراد سخن پرداخت. ایشان در سخنرانی خویش پایه های اصلی رشد و توسعه جامعه را تحول فکری و تولید دانش در کشور دانسته و تأکید نمود که مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری برای تحقق آن، از طریق انسجام بخشی نیروهای اکادمیک و علمی، متعهد به ارائه تحصیلات معیاری برای جوانان و رهپویان دانش می باشد. سپس یک تن از اعضای محترم هیأت نظارت جناب آقای پوهندوی محمد نظیم اسکندری سخنرانی نمود؛  به تعقیب آن صندوق فرم­های کانکور در حضور هیأت محترم وزارت تحصیلات عالی توسط دو تن از اشتراک کنندگان کانکور بازگردیده و در اختیار اشتراک کنندگان قرار گرفت. پس از سخنان رهنمودی استاد غلام رضا فیاض (عضو کمیته کانکور) در باب چگونگی خانه پوری پاسخ نامه، انتخاب رشته، و … امتحان در یک فضای شفاف برگزار گردید.

کانکور متفرقه موسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری به تاریخ  4-1-1402 برگزار خواهد شد.