برگزاری سمنیار علمی”مبارزه با فساد اداری”

سمینارعلمی تحت عنوان « مبارزه با فساد اداری » توسط استاد اسحق علی امینی (آمر دیپارتمنت حقوق) و استاد غلام رضا فیاض (رئیس دانشکده علوم  اجتماعی)  موسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری (رح)  امروز شنبه،  14 عقرب 1401، در سالن اجتماعات موسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری برگزار گردید.

جلسه سمینار با تلاوت قرآن کریم توسط یکی از محصلان دانشکده علوم اجتماعی آغاز گردید سپس استاد محمد ذکی احسانی رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی به اشتراک کنندگان محفل خوش آمد گویی نموده از ارائه دهندگان محترم سمینار دعوت نمودند  تا مطالب خود را پیرامون موضوع تعیین شده ، ارائه نمایند.

استاد غلام رضا فیاض ریاست دانشکده علوم اجتماعی در رابطه با « انواع فساد اداری و عوامل آن  »  مطالب مفید و ارزنده ای را بیان نمود. ایشان  ابتدا به تعریف فساد اداری پرداخته و انواع و مصادیق فساد اداری را برشمرد و سپس عوامل پیدایش و بوجود آمدن فساد اداری را به تفصیل بیان کردند.

استاد اسحق علی امینی آمر دیپارتمنت قضا و سارنوالی سخنران دیگر این سمینار بود که تحت عنوان « راهکارهای مبارزه با فساد اداری » مطالب مفید را بیان نمود. استاد امینی راهکارهای مبارزه با فساد اداری را در شش کته گوری زیر تقسیم بندی نمود:

الف – راهکار های معنوی مبارزه با فساد اداری   ب – راهکارهای اقتصادی مبارزه با فساد اداری

ج – راهکار های سیاسی   د – راهکارهای مدیریتی   هـ _-راهکارهای اجتماعی   و _ راهکارهای حقوقی .  ایشان در رابطه با راهکار های فوق الذکر مطالبی را به تفصیل  بیان نموده در رابطه با راهکار اجتماعی بر نقش مردم در کاهش و یا افزایش فساد اداری در یک جامعه تاکید نمود ند.