همایش تجلیل از روز جهانی هلال احمر و تقدیر ازاساتید، کارمندان و محصلان برتر 1403

بسم‌الله الرحمن الرحیم

گزارش مراسم تجلیل از روز جهانی هلال‌احمر و تقدیر از استادان، کارمندان و محصلان برتر

به مناسبت روز جهانی هلال‌احمر (هشتم می) و به منظور تقدیر از استادان، کارمندان و محصلان برتر سمستر خزانی ۱۴۰۳، همایشی باشکوه با عنوان: «هلال احمر، جوانان و تربیت نسل آینده­ای بشردوست» توسط مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری(رح) در سالن اجتماعات این مؤسسه برگزار شد. این مراسم در روز چهارشنبه، ۱۷ ثور ۱۴۰۴، ساعت ۷:۳۰ صبح، با حضور استادان، هیئت رهبری، کارکنان اداری، محصلان و جمعی از مهمانان ارجمند ریاست هلال احمر افغانی آغاز گردید. 

تجلیل از روز جهانی هلال احمر

محفل با اجرای میلاد امینی، محصل سمستر سوم دیپارتمنت نرم‌افزار، و تلاوت قرآن کریم توسط سید حکیم حسینی، محصل سمستر اول، افتتاح شد.

دکتر علی حلیمی، ریاست محترم مؤسسه در آغاز این مراسم، با گرمی از مهمانان و حضار استقبال کرد و در سخنانی کوتاهی به مناسبت روز جهانی هلال احمر، به اهمیت این سازمان بین المللی و نقش سازنده آن در ترویج روحیه بشردوستی و کمک های انسان دوستانه اشاره نمود. وی با تأکید بر ارزش ­های والای انسان­دوستی و همبستگی جهانی، خاطرنشان کرد: “هلال احمر نه تنها یک نهاد امدادرسان، بلکه مدرسه تربیت انسان­ هایی است که مهربانی و فداکاری را سرلوحه زندگی خود قرار داده اند. وی همچنین به تلاش ­های بی وقفه داوطلبان و کارکنان این سازمان در شرایط سخت، از جمله حوادث طبیعی، جنگ ها و بحران های انسانی ادای احترام کرد و افزود: “این سازمان با آموزش ­ها و اقدامات خود، نسلی را پرورش می دهد که با عطوفت و مسئولیت پذیری، در خدمت همنوعان خود هستند.  در پایان، از همه حاضران دعوت کرد تا با حمایت و مشارکت خود، گامی مؤثر در گسترش فرهنگ نوع دوستی و همکاری های انسان دوستانه بردارند و این میراث ارزشمند را به نسل های آینده منتقل کنند.

در ادامه، جناب آقای محمد ذکی احسانی، ریاست دانشکده حقوق و علوم سیاسی، با اشاره به تاریخچه تأسیس صلیب سرخ و هلال‌احمر، به تشریح اصول و فعالیت‌های این نهاد بین‌المللی پرداختند. ایشان بر سیاست‌های انساندوستانه، بی‌طرفی، فراقومی و استقلال هلال‌احمر تأکید کردند و یادآور شدند که تجلیل از این روز، یک وظیفه فرهنگی و اجتماعی برای تمام ملل جهان است.  ایشان در ادامه یادآور شدند که موضوع خدمات بشردوستانه در اسلام نیز مورد توجه و تأکید فراوان بوده است و با آیات و روایات روشنی کاملی بر این مسأله انداختند.

سپس جناب آقای عزیز احمد متین، از همکاران جمعیت هلال‌احمر هرات، به بیان تاریخچه و اقدامات بشردوستانه این جمعیت در افغانستان پرداختند. وی خدمات هلال‌احمر را در سراسر کشور، از شرق تا غرب و از شمال تا جنوب، بر مبنای اصول انسان‌دوستی توصیف کردند. 

در بخش دیگری از برنامه، جناب آقای فیض احمد محمدی، مدیر عمومی حوادث هلال‌احمر هرات، ضمن تشکر از مؤسسه خواجه عبدالله انصاری(رح) به تشریح فعالیت‌های داوطلبانه و امدادرسانی این نهاد در ولایت هرات طی یک سال گذشته پرداختند. 

تقدیر از اساتید، کارمندان و محصلان برتر سمستر خزانی 1403 

در ادامه­ ی این نشست، هیئت رهبری مؤسسه متشکل از: 

در مرحله نخست از مهمانان هلال‌احمر هرات هریک: مسعود نبی‌زاده (مدیر عمومی اداری هلال‌احمر هرات)  فیض احمد محمدی (مدیر عمومی حوادث هلال‌احمر هرات)  عزیز احمد متین (مدیر نشرات و سخنگوی هلال‌احمر غرب) با اهدای لوح تقدیر تجلیل کردند

و سپس از استادان و کارمندان برتر مؤسسه در سمستر خزانی 1403 آقایان: استاد غلامرضا فیاض (معاون امور محصلان)  استاد خداداد امیری (رئیس دانشکده کمپیوتر ساینس) استاد عبدالواحد فیضی (آمر دیپارتمنت حقوق و علوم سیاسی)  استاد موسی حامدی (مسئول روابط عمومی) و خداداد صابری (نماینده مؤسسه در وزارت تحصیلات عالی)  با اهدای لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.

در نهایت از محصلان برتر و محصلان منضبط اخلاقی هر دانشکده توسط اساتید آن دانشکده، به صورت ذیل تقدیر گردید:

الف) دانشکده حقوق و علوم سیاسی:

– مهدی مطهری (سمستر اول) 

– مجتبی مجاهد (سمستر دوم) 

– سید محمدتقی علوی (سمستر چهارم) 

– عبدالغنی یوسفی (محصل منضبط اخلاقی) 

ب) دانشکده علوم اجتماعی

– احمد خالد عظیمی (رشته اقتصاد، سمستر اول) 

– جواد عرفان (اقتصاد، سمستر دوم) 

– فردین تلاش (مدیریت، سمستر چهارم) 

– محب احمد ابراهیم (مدیریت، سمستر پنجم) 

– سید مرتضی کاظمی (اقتصاد، سمستر ششم) 

– عبدالقدیر صدیقی (محصل منضبط اخلاقی) 

ج) دانشکده کمپیوتر ساینس

– مهدی نظری (نرم‌افزار، سمستر اول) 

– میلاد امینی (نرم‌افزار، سمستر دوم) 

– جواد کریمی (نرم‌افزار، سمستر سوم) 

– عبدالجلیل عثمانی (شبکه، سمستر چهارم) 

– خدابخش حسنی (شبکه، سمستر پنجم) 

– غلام سخی ساحل (نرم‌افزار، سمستر ششم) 

– عبدالخالق محمدی (محصل منضبط اخلاقی) 

این مراسم با دعای پایانی استاد مولوی نذیر احمد فیضی به پایان رسید.

تصاویر نشست