بزرگداشت از روز جهانی دانشجو در مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری(رح)

دانشکده حقوق و علوم سیاسی مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری از روز جهانی دانشجو با حضور مسوولین، اساتید، کارمندان و جمعی از محصلین خویش تجلیل نمودند. جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز و سپس با سخنان زیبای جناب دکتر علی دریاب «شاداب نظری» معاونت امور محصلان و استاد کدر دانشکده حقوق و علوم سیاسی ادامه یافت. ایشان دو پرسش اساسی (دانشجو کیست و مسوولیت دانشجویی چیست) را مورد تحلیل و بررسی قرار داده و بیان داشتند که دانشجویان به عنوان قشر متحرک، فعال و شناور که متعلق به هیچ صنفی و گروهی نیستند، بلکه متعلق به همه گروه ها و اصناف هستند، نقش رهبری کلان جامعه را به دوش دارند که باید اجتماع انسانی را جهت­ دهی و مدیریت کنند. در بخش دوم سخنان خویش به «داشتن دغدغه فکری، خردورزی و خرافه ستیزی و روشنفکر بودن» به عنوان مهمترین شاخصه و رسالت دانشجویی پرداختند. به باور ایشان یک دانشجوی فعال باید نسبت به اوضاع و احوال حاکم بر اجتماع خویش حساس بوده و منفعل نباشد، بلکه در زمینه­های مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، اعتقادی، … دغدغه داشته باشد. دانشجو باید اهل تحلیل و سنجش علمی باشد و نسبت به مسایل و موضوعات مختلف، برخورد علمی، منطقی و عقلانی نموده و از همه مهمتر اینکه جرأت یادگرفتن و انتقاد کردن داشته باشد. در اخیر به شاخصه دیگر یک محصل و انسان تحصیلکرده که دوری از جهل و جمود است اشاراتی داشتند.

سپس آقای سید مصطفی کاظمی محصل دانشکده حقوق و علوم سیاسی به دکلمه شعر پرداخت و در آخر برنامه به محصلین اول، دوم و سوم نمره سمسترهای مختلف دانشکده حقوق و علوم سیاسی لوح تقدیر اهدا گردید.