جلسه ریاست مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری با دانشجویان

ریاست مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری جلسه ای را با دانشجویان این مؤسسه، در سالون جلسات معاونیت علمی ، امروز شنبه، 30 میزان 1401برگزار کرد . رئیس مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری ( دکتور اسدالله رادمند) در جمعی از دانشجویان به موضوعاتی چون: مسؤلیت های اصلی دانشجویان نسبت به محیط آموزشی و اجتماعی، نوشتن مقالات علمی، پژوهش و تحقیق در رابطه به رشته های تحصیلی، استفاده از منابع ( کتاب ها و امکانات موجود در کتابخانه این مؤسسه ) ، اهمیت آموزش زبان های خارجی ، به ویژه زبان انگلیسی که بیشترینه منابع تحقیقاتی به زبان بین المللی(انگلیسی) قابل دسترس است و قوانین تحقیقات اشاره نمود. در اخیر، دکتور رادمند با شنیدن نظریات و پیشنهاد های دانشجویان، گفت: ” برای فراهم نمودن تسهیلات تحقیقی و راهنمایی دانشجویان از تمامی امکانات دست داشته خود کار خواهیم گرفت تا زمینه رشدعلمی بیشتر مهیا شود.”