فراغت بیش از 120 تن از بانوان از بنیاد آموزشی جوانان ناجی

بنیاد آموزشی جوانان ناجی یک نهاد اکادمیکی است که همیشه در جامعه فعالیت داشته و سهم موثری در انکشاف جامعه داشته است. اینک بار دیگر بیش از 120 نفر از خانم ها که قبلاً دوره های آموزش مهارت های کمک های اولیه و خیاطی را به وسیله انجمن آموزشی جوانان ناجی و این مؤسسه فرا گرفته بود، طی یک برنامه ی فارغ نموده و به آنها تصدیقنامه ها اعطا گردید.
برنامه با تلاوت قرآن عظیم الشان آغاز گردید و در این برنامه جناب استاد حسینی مسئول انجمن جوانان عصر ناجی، جناب اسلمی و جناب آقای دکتر رادمند پیرامون کسب مهارت های آموزشی صحبت نمودند.
آقای دکتر رادمند رئیس مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری در رابطه به اهمیت کسب مهارتهای آموزش و بکارگیری آن صحبت نمودند و از فراگیران این دور خواستند که باید سهم موثر در انکشاف جامعه داشته باشیم تا کشور آباد گردد، در صورتی که خود ما اقدام نکنیم هیچ بیگانه ی این وطن را آباد نخواهد کرد.
کسب مهارت به تنهایی کافی نیست، بلکه آن را بکار بگیرید و این دانش فرا گرفته شده را در اختیار دیگران نیز قرار دهید.