پانزدهمین دور جشن فراغت بهار 1402

پانزدهمین دور جشن فراغت مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری در روز پنجشنبه مورخ 15-4-1402 ساعت 4 بعداز ظهر در سالن اجتماعات این مؤسسه با حضور اساتید، کارمندان، مسوولین نهادهای دولتی، محصلین و خانواده های شان برگزار گردید. ابتدا بر نامه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط یکتن از اساتید این مؤسسه آغاز شده و سپس دکتر اسدالله رادمند رئیس محترم مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری، این مؤسسه را به معرفی گرفته و همچنان پیرامون اهمیت تحصیلات عالی و مسؤلیت‌های اساتید و دانشجویان فارغ التحصیل در قبال مردم و کشور ایراد سخن نمود. به دنبال آن محمد زهیر بیات فرزند جمشید احمدبیات از محصلین دانشکده حقوق به دکلمه شعر پرداخت. در ادامه مولوی حاجی حفیظ الله آمر حوزه اول امنیتی قومندانی امنیه ولایت هرات در رابطه به امنیت پوهنتون‌ها و موسسات تحصیلات عالی خصوصی در ولایت هرات صحبت نمود. به تعقیب آن سید مصطفا کاظمی دانش آموخته حقوق و علوم سیاسی این مؤسسه چند قطعه شعر را بخوانش گرفت. بعد از توزیع تقدیرنامه ها به اساتیدو دانشجویان فارغ التحصیل، سوگندنامه توسط دکتر علی دریاب شاداب نظری معاونت امور محصلان همراه با محصلین قرائت گردیده و جلسه ختم گردید.