برگزاری آزمون کانکور خزانی 1402

کانکور خزانی 1402، مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری (رح)، بتاریخ 27 اسد، با اشتراک متقاضیان برگزار گردید. مراسم این دور کانکور با تلاوت آیات قرآنکریم توسط قاری “اسلام یار” آغاز گردید. سپس دکتر علی دریاب “شاداب نظری” معاون امور محصلان این مؤسسه ضمن خوش آمدید گویی به متقاضیان و هیئت ناظر وزارت تحصیلات عالی بیان داشتند که مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری همواره تلاش می‌نماید تا با تربیت کدر متخصص و متعهد خدمتگزار جامعه باشد. همچنان جناب پوهنیار “اسماعیلی” عضو هیئت نظارت وزارت تحصیلات عالی از تلاش‌های بی وقفه و صادقانه مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری (رح) تشکر و قدردانی نمودند و در ادامه پس از راهنمایی متقاضیان توسط استاد غلام رضا “فیاض” رئیس دانشکده اقتصاد، کانکور خزانی 1402 در فضایی آرام برگزار گردید.