سمینارآگاهی دهی صحی در مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری

سمیناری به منظور آگاهی دهی و ارائه تدابیر احتیاطی جهت جلوگیری و کنترول شیوع بیماری های گانگو، مانکی پاکس، کولرا و ربیس؛ در موسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری برگزار گردید.

این سمینار یک روزه که با حضور تمامی استادان، کارمندان و دانشجویان، امروز سه شنبه ؛26 میزان 1401 در موسسه متذکره توسط دکتور احمد امیرنژاد ( مسول بخش سرویلانس ریاست صحت عامه ولایت هرات) دایرگردید؛ راهنمایی های صحی لازم و مفید در راستای جلوگیری از شیوع وسرایت امراض فوق الذکر ارائه گردید. .

دکتور امیرنژاد از وضعیت نامطلوب صحی در اطراف شهر هرات سخن گفت و افزود:” اگر درمقابل شیوع این بیماری ها تدابیر جدی اتخاذ نگردد، ممکن است صدمه بیشتر به جامعه وارد شود”. وی عدم آگاهی از چگونگی یک بیماری و راه های پیشگیری آن را در جامعه یک معضل بزرگ خواند و عدم دسترسی به امکانات صحی را نیز یک چالش بزرگ جهت داشتن یک جامعه صحتمند دانست.

دکتور اسدالله رادمند(رئیس مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری) از برگزاری این سمینار استقبال نمود و از فعالیت های ریاست صحت عامه ولایت هرات در این راستا، سپاسگزاری نمود.