معرفی سیستم M I S

سیستم “ام آی اس” یک سیستم مدیریتی جامع دانشگاهی است که خوشبختانه اکثریت دانشگاه های کشور از این سیستم برای مدیریت بهتر و معیاری تر کار می گیرند.

از طریق این سیستم دانشجویان می توانند بدون مراجعه حضوری در دفاتر و شعبات دانشگاه ها، به حل مشکلات خویش بپردازند و کارهای مورد نیاز، چون: انتخاب کریدت، تغییری و تبدیل اوقات درسی، تغییری و تبدیل دیپارتمنت ها، درخواست تأجل، تصدیق نامه (سرتیفکیت)، ترانسکریپ نمرات و فورم عدم مسؤلیت آنها صورت گیرد. بخش “آی تی” مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری نیز این سیستم را جهت ایجاد سهولت به تمام دانشجویان( بخش ذکور و اناث) این مؤسسه به صورت جداگانه، در اوقات مختلف به معرفی گرفت. استاد صابری(مسؤل بخش آی تی) راه اندازی این سیستم معیاری را مهم و ارزنده خواند و به دانشجویان توصیه نمود که با معیارهای جدید آموزشی و اداری آشنا شوند.