گرامیداشت از میلاد باسعادت پیامبرگرامی اسلام(ص) وهفته وحدت مسلمانان در موسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری (رح)

مراسم با شکوهی به مناسبت میلاد خجسته و با سعادت حضرت محمد مصطفی (ص)، هفته وحدت مسلمانان و تقدیر از استاتید،کارمندان و محصلین برتر در تالار مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری، با حضور ریاست این موسسه، اساتید، کارمندان و دانشجویان برگزار گردید.

آغاز این مراسم با تلاوتی چند ازکلام الله مجید و سپس استاد امینی پیرامون زندگی شخصی و اجتماعی حضرت پیامبر گرامی اسلام صحبت نمود . سید مصطفی کاظمی(یکی از دانشجویان رشته حقوق این دانشگاه) نیز اشعاری را که در وصف آن حضرت (ص) ترتیب داده بود، به خوانش گرفت. واعظی ( یک تن از دانشجویان رشته حقوق این موسسه ) نیز مقاله ای را پیرامون شخصیت رسول خدا و بُعد آموزشی شخصیت آن حضرت سخن گفت و از آموزگاران دانشگاه خواجه عبدالله انصاری نیز به نیکویی یاد کرد. محمد صادق ایوبی (دانشجو) نیز شعری را در وصف پیامبربزرگ اسلام دکلمه نمود. مراسم با دعای اختتمایه پایان یافت.