امضای تفاهم‌نامه همکاری با تلویزیون چکاد

مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصار(رح) در راستای پاسخگویی به مهم‌ترین ضرورت‌های کشور و ارتقای سطح آگاهی عمومی، با تلویزیون چکاد تفاهم‌نامه همکاری امضاء نمود.

دکتر عزیزالله کاظمی؛ معاونت علمی مؤسسه تحصیلات خواجه عبدالله انصاری

در جهان امروز، تفاهم و همکاری میان بخش‌های مختلف جامعه، نقش برجسته و کلیدی دارد. با توجه به همین اهمیت، دکتر عزیزالله کاظمی؛ معاونت علمی مؤسسه تحصیلات خواجه عبدالله انصاری، که به نمایندگی از طرف مؤسسه تفاهم‌نامه را با مسؤلین تلویزیون چکاد امضاء نمود، در جلسه امضاء تفاهم نامه به نقش مهم مراکز آموزش عالی و رسانه‌ها در جامعه اشاره نموده و اظهار داشت که ارتباط میان مراکز آموزش عالی و رسانه‌ها، بخصوص رسانه‌های خصوصی یکی از عوامل اساسی توسعه و انکشاف جامعه است.

برمبنای این تفاهم‌نامه، مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری (رح) و تلویزیون چکاد در موارد گوناگون، بویژه در بخش‌ها آموزشی، پژوهشی، انتشار و همگانی سازی دستاوردهای علمی همکاری می‌نمایند.

برای دیدن جزئیات بیشتر این ویدیو را تماشا کنید. https://www.youtube.com/watch?v=HUCwSnpI2s8