به مناسبت گرامی داشت روز دانشجو، محفل جشن روز دانشجو در مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری (رح) برگزار گردید.

برنامه با تلاوت قرآن مجید توسط قاری بین‌المللی؛ استاد علی اکبر حسنی نژاد شروع شد. در ادامه بپاس احترام نواخته شدن سرود ملی افغانستان حاضران در سالن بپا خاستند.

سپس استاد خانم فاطمه آزاد احمدی؛ ریاست محترم مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری به ایراد سخن پرداخت. خانم احمدی با عرض تبریک روز دانشجو به دانشجویان، از برنامه‌های مؤسسه در جهت ارتقا کیفیت خدمت رسانی به دانشجویان یاد نموده و خواستار جدیت دانشجویان در فراگیری علم و دانش و همکاری آنان در تمام عرصه‌ها با مسئولان و اساتید گردید. ایشان بر ایجاد محیط اکادمیک تأکید نموده و از دانشجویان خواست، اصول و هنجارهای اکادمیک را همیشه مورد توجه قرار دهند.

از افتخارات مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری، اشتغال در صد بالای فارغ‌التحصلان آن است که گروه آونگ آنلاین از جمله آن است و خانم معصومه احمدی؛ یکی از فارغان مؤسسه تحصیلات عالی شاغل در آن گروه، با تشویق دانشجویان به اشتغال، به معرفی گروه خود پرداخت.

اجرای برنامه هنری شاد توسط آقای خداداد فروزان از برنامه‌های بعدی محفل بود.

در ادامه از دانشجویان برتر دانشکده کامپیوتر انجنیری (رتبه اول: سید محمد موسوی، رتبه دوم: محمد احمدی، رتبه سوم: انیس مهربان) دانشجویان برتر دانشکده اقتصاد و مدیریت (رشته اقتصاد، رتبه اول: محمد حسین خاوری، رتبه دوم: جان‌آقا فایق، رتبه سوم: طاهره صبوری. رشته مدیریت، رتبه اول: ذکیه محمدی، رتبه دوم: مسعود عادل، رتبه سوم: طاهره جعفری) دانشجویان برتر دانشکده حقوق و علوم سیاسی (رشته حقوق؛ رتبه اول: صدیقه اسلمی، رتبه دوم: تقی محمدی، ربته سوم: عاطفه مهدی‌زاده. رشته علوم سیاسی؛ رتبه اول: محمود صالحی، رتبه دوم: جواد نصرتی، رتبه سوم: عادله رحیمی) دانشجویان برتر دانشکده کامپیوتر ساینس (رتبه اول: زهرا رضایی، رتبه دوم: محمد قاسم احمدی، رتبه سوم: هدایت‌الله حیدری) مورد تشویق قرار گرفته و لوح تقدیر به آنان اهدا گردید. همچنین از دانشجویان شاغل در گروه تجاری آونگ آنلاین با اهدای لوح، تقدیر به عمل آمد.