جلسه ریاست مؤسسه با اساتید و کارمندان مؤسسه.

با نزدیک شدن پایان سمستر و رسیدن روزهای امتحانات، ریاست مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری در دو جلسه جداگانه با معاونان، مسؤلین دانشکده‌ها، ریاست دیپارتمنت‌ها و اساتید کدر و کارمندان بخش‌های مختلف مؤسسه به منظور انجام به موقع کارها و هرچه بهتر برگزار شدن امتحانات دیدار نمود.

خانم فاطمه آزاد احمدی با ابراز رضایت از روند کنونی فعالیت اساتید و کدر علمی، بر برقرار نظم کامل و ایجاد محیط اکادمیک برای برگزای هرچه بهتر امتحانات تأکید نمود. در این جلسات معاونین، ریاست دانشکده‌ها، آمر دیپارتمنت‌ها از نتایج کارهای انجام شده و نیز روند کنونی فعالیت‌ها گزارش دادند.

در جلسه ریاست با کارمندان، خانم احمدی با بیان مسئولیت سنگین و خطیر تک تک کارمندان، نظم و جدیت بیشتر کارمندان در انجام وظایف شان را خواستار شد. در مقابل کارمندان بخش‌های مختلف با ابراز دیدگاه‌های خود از روند کارهای انجام شده گزارش دادند.