همایش تقدیر از دانشجویان برتر سال تعلیمی ۱۳۹۶ مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری(رح)

مراسم تجلیل و تقدیر از دانشجویان برتر و ممتاز مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری(رح) در سال ۱۳۹۶ در تالار غازی امان الله خان برگزار گردید. برنامه با تلاوتی چند از آیات کلام الله مجید توسط قاری محترم بین المللی و مسئول مرکز عالی دارالقرآن الزهراء استاد حسنی نژاد آغاز گردید.

آنگاه حاضران همه باهم به احترام سرود ملی جمهوری اسلامی افغانستان قیام کردند.

سپس مجری محترم از آمر محترم تحقیقات علمی و امور فرهنگی مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری(رح) استاد رضاییِ معین دعوت به عمل آورد و وی خیرمقدمی به شرکت کنندگان محترم گفته و نکاتی چند درباره همایش را یادآور شد.

نوبت قرائت دکلمه زیبا توسط یکی از دانشجویان مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری(رح)، خانم صابره ابراهیمی رسید و نام‌برده دکله زیبایش را به زیبایی خواند.

در سالروز تولد عارف فرزانه، ادیب نامدار، پیر هرات «خواجه عبدالله انصاری (رح)»، استاد محترم دکتر عبدالحکیم کاظمی در این باره به ایراد سخن پرداخت.

در این بخش از مراسم، یک تن از دانشجویان مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری(رح)، آقای فضل احمد جهان بین مقاله دردمندانه خود را قرائت کرد.

پایان بخش این قسمت از برنامه ها سخنرانی معاون محترم علمی- تدریسی مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری(رح) استاد دکتر برهانی بود.

آخرین و هیجانی ترین بخش برنامه‌های همایش را، اهدای لوح تقدیرهای دانشجویان برتر دانشکده ها و ممتازین عمومی سال تحصیلی ۱۳۹۶، نفرات برتر کانکور بهاری ۱۳۹۷ و شرکت کنندگان در مسابقه محکمه تمثیلی سال ۱۳۹۶ تشکیل می‌داد، که توسط مسئولین و اساتید محترم انجام شد.