پیام تسلیت به مناسب شهادت پنج تن از کارمندان د افغانستان بانک

موج نگاه سبز تو در جویبار ماند
نام تو جاودانه ترین یادگارماند
این آسمان بدون تو ابری است سوگوار
مهتاب همچو آیینه ها غمگسار ماند.
تیرباران پنج تن از کارمندان عمومی بانک، درمسیر اسلام قلعه- هرات،خبرناگوار، تکان دهنده و نشان دهنده خوی ددمنشانه عاملان آن بود، که شهروندان هرات و جامعه افغانستان را، در بهت و حیرت فروبرد.
جوانانی که نه خارجی بودند و نه نظامی، بلکه کارمندان ملکی بودند که برای تامین معاش و معیشت عزتمندانه خانواده و انجام خدمت برای وطن و جامعه‌، به طور شایسته تلاش می نمودند و به سختی در کنار کار و فعالیت، در رشته اقتصاد موسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری(رح)، مشغول فراگیری علم و دانش بودند، تا چراغ جامعه را روشن نگه داشته و در پیشرفت و آبادی وطن، سهم و نقش خود را ایفا نمایند.
موسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری(رح) شهادت پنچ عزیز کارمند بانک افغانستان؛ به ویژه شهادت دانشجویان گرامی؛ آقایان عصمت الله احمدی، وحید امینی و محمد صدیق مصدق را، به خانواده های محترم، مسولین و همکاران بانکی شهیدان و مردم شریف هرات، تسلیت می گوید. از خداوند بزرگ برای شهدای عزیز، غفران الهی و علو درجات و برای خانواده های گرامی شان، صبر و شکیبایی را مسئلت می نماید.
موسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری